skip to Main Content
0400 477190 myynti@napocom.fi

Toteutamme sähkötyöt pienestä suureen

Olemme toteuttaneet laadukkaita sähköistysratkaisuja eri teollisuuden aloille pienestä suureen, toimitilojen saneeraus- ja uudiskohteisiin sekä vaativiin kotitalouskohteisiin.

Liike- ja julkitilojen sähköistys

Tarkoituksenmukainen, energiatehokas valaistus ja -ohjausjärjestelmä parantaa tilan viihtyvyyttä, joka kasvattaa myyntiä ja tuottaa omistajalleen rahaa. Tilamuutoksissa tarvitaan joustavaa, asiantuntevaa sähkösuunnittelua ja -työtä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme kautta olemme paras kumppani liiketilojen sähköistykseen.

Turvajärjestelmien integrointi sähkölaitteistoon lisää energiansäästöä ja turvallisuutta. Esimerkiksi murto- tai palohälytys voi kytkeä tilojen valaistuksen. 

Sulanapitolaitteisto lisää kiinteistön turvallisuutta. Kiinteistön omistaja on velvollinen huolehtimaan piha-alueiden turvallisuudesta. Viime kädessä kiinteistön omistaja ja taloyhtiön hallituksen jäsenet ovat oikeudellisessa vastuussa, mikäli lumi ja jää aiheuttavat turman. Liukkauden ja jään kertymisen esto sähköisten ratkaisuiden avulla on nykyisissä ilmasto-olosuhteissa paras tapa ehkäistä lumen ja jäätymisen aiheuttamia onnettomuuksia. Toimitamme älykkäät, energiatehokkaat sulanapitojärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin kymmenen vuoden takuulla.

Sähköasennus

Toteutamme sähköasennus- ja korjaustyöt yrityksille ja yhteisöille tuntiveloituksella.
Olemme edullisin, mutta emme aina halvin. Teemme sähköasennustöitä tilauksesta yhteisöille ja yrityksille. Tarjoamme luovat ratkaisut kiperiinkin haasteisiin. Tekemisemme lähtökohtana on luotettavuus ja turvallisuus. Aina määräysten mukainen ja turvallinen ratkaisu ei ole halvin, mutta tuottaa tilaajalle edullisimman tuloksen. Laskutuksemme on läpinäkyvää. Kaikki tuotteet ja työt kuluineen on eriteltyinä selkeästi asiakkaan nähtäville.  

Tilamuutokset ovat aina haaste sähkölaitteistolle. Useinkaan keskuksia ja johtoja ei ole suunniteltu ottamaan huomioon tilojen mahdollisia muutoksia. Silloin tarvitaan luovaa otetta turvallisuudesta tinkimättä. Meillä se osataan. 

Teollisuuden sähköasennukset

Sähkölaitteisto on tehtaan toimintojen tärkein osa. Turvallisuus, energiatehokkuus, toimintavarmuus ja muunneltavuus ovat keskeisiä ominaisuuksia. Pyrimme kehittämään toimintaympäristön, jossa laitteisto tuottaa kumppanillemme suurimman mahdollisen hyödyn. 

Kotitalouksien sähköratkaisut

Kun perhe rakennuttaa kivitaloa kodikseen, on äärimmäisen tärkeää, että sähkösuunnittelun toteuttava yritys on erikoistunut kivitalorakentamiseen. Tyylikäs valaistus ja helppokäyttöinen kodinohjaus lisäävät asumisen mukavuutta ja parantavat energiatehokkuutta. Jos haaveilet kivitalokodista ja haluat ohjata sen toimintoja vaikka puheella, soita meille. Olemme inspiroiva ja luotettava kumppani suunnittelusta käytönopastukseen saakka.

Sähköisen talotekniikan ylläpito

Repsottaako pistorasia, onko tarkastukset tehty? Turvallinen sähkölaitteisto vaatii huolenpitoa.
Teollisuudessa ja liikekiinteistöissä viranomainen vaatii tehtäväksi määräaikaistarkastuksia. Tämän avulla varmistetaan laitteiston turvallinen käyttö. Laitteistoa tulee huoltaa, sen kuntoa tulee ylläpitää, sekä varmistua sen huolellisesta dokumentoinnista. Kun tiloissa tehdään muutoksia, muutokset täytyy dokumentoida piirtämällä.
Me olemme hyvä kumppani. Teemme dokumentoinnin ja tarvittavat käyttöönottotarkastukset. Me arkistoimme dokumentit ja toimitamme kappaleet myös asiakkaan asiakirjoihin. 

Sähkösuunnittelu

Teollisuuden, toimitilojen ja kivitalojen sähkölaitteistot, keskukset, telejärjestelmät, murronilmaisu. Tarveharkinta ja taloautomaation suunnittelu. Taloautomaation kustannusten arviointi. 

Meiltä saat sähkösuunnittelun KNX-taloautomaatioon ja Houm-taloautomaatioon, liike- ja toimistotilojen uudis- ja korjausrakentamiseen, yhden perheen kivitalorakennuksiin. 

Sähkösaneeraus

Kiinteistön ja toiminnan elinkaari vaatii usein sähkölaitteiston saneerausta.  Toimiva ja hyvin suunniteltu sähkölaitteisto on tärkeä osa rakennuksen elinkaarta. Joskus se kannattaa saneerata, joka tehdään usein osana suurempaa remonttia. Silloin asiantunteva sähkösuunnittelu ja osaava toteutus ovat tärkeässä roolissa. Meiltä saat luovat tuottavat ratkaisut myös sähkösaneeraukseen. 

Sähköurakointi

Urakointi alle 1000V:n järjestelmiin: Uudis- ja saneerauskohteisiin, teollisuuteen, liikerakentamiseen ja kivitalokoteihin. Toimimme mielellämme yhteistyössä luotettavien rakennusurakoitsijoiden kanssa. Olemme rakennusliikkeelle tuottava kumppani. Toteutamme sähköurakan joko osana pääurakkaa tai erillisurakkana rakennuttajalle. Meidän kanssa on helppo pelata samalla kentällä. 

Uudet sähköistyksen ratkaisut

Älykäs taloautomaatio on yhtä kuin uusi tapa ajatella.  Tuotantotiloissa saavutetaan suuri energiansäästö älykkäällä valaistuksen ohjauksella. Tiloja joissa ei oleskella, ei kannata valaista. Älykäs taloautomaatio tuottaa myös hyödyllistä informaatiota käyttäjälleen, tekee ilmoituksia laitteiden vioista, kaivojen täyttymisestä, hälyttää vesivuodosta ja katkaisee tarvittaessa veden syötön. Taloautomaatio mahdollistaa puheohjauksen ja mobiilikäytön, visuaalisen tietokonepohjaisen hallinnan, tai jopa käytön ihan tavallisella valokytkimellä. 

Palvelemme kaikissa sähköistyksen tarpeissa!

Back To Top