Skip to content

 

Napocom Oy on toteuttanut sähköistyksen ja tietokoneverkot M.A.D.in uusiin hulppeisiin liiketiloihin

M.A.D. on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. M.A.D.in toimitusjohtaja Severi Virolainen on suunnitellut tilojen visuaalisen ilmeen lähes kokonaan. Tilat päätettiin remontoida, kun pitkään vuokratiloissa toiminut yritys osti omat liiketilat. Sopiva tila löytyi huippupaikalta. Annankadulla sijaitseva huoneisto oli alun perin rakennettu Tšekkoslovakian lähetystöksi vuonna 1962.

Severi-Virtanen-M.A.D

– Tila oli ollut pari vuotta tyhjillään. Se oli hirveässä kunnossa.  Vanha koppikonttori oli täynnä sokkeloita. Täältä löytyi vankihuone, kylmähuone ja baaritiski. Yksi asuntokin oli piilotettu tiloihin, Virolainen kertoo.

Tilan mataluus oli iso haaste ja rajoite suunnittelulle. Tarvittiin iso julkinen asiakasalue, kaksi luokkaa ja kaksi neukkaria. Lisäksi tarve oli tietylle määrälle työpisteitä. Yrityksessä työskentelee 20 henkilöä. Valaistuksesta haluttiin moderni ja hyvin valaiseva. Huoneistosta purettiin lähes kaikki muu paitsi vessat ja sauna.

– Kaikki seinät, lattiat ja katot laitetiin sileiksi ja uusittiin.

– Täysremontin toteuttamisessa oli mukana kymmenen eri urakoitsijaa.

– Neljä heistä oli hyviä. Hyvän urakoitsijan löytäminen ei siis ole itsestäänselvyys, Virolainen tietää.

Laatu-urakoitsijoiden joukkoon lukeutuva Napocom Oy valikoitui mukaan suosituksen perusteella

– Severi Virolainen oli vaativa, mutta mutkaton asiakas, Napocomin toimitusjohtaja Jukka Ikonen kertoo.

Monet toiveet urakoitsijan suuntaan tulivat vahvoina vaatimuksina.

– ­Meidän rakentajien tuli vain sopeutua asiakkaan vahvoihin näkemyksiin. Meille saakin sanoa suoraan. Siitä ei tule paha mieli, Ikonen kertoo.

Urakassa riitti pähkinöitä purtavaksi. Esimerkiksi valaistuksen sähköistyksen suhteen haasteena oli keskikäytävä, kun ahtaaseen tilaan piti saada ilmanvaihtokanava.

– Sen seurauksena käytävälle ei mahtunutkaan valaisinta. Ratkaisuna ideoimme sinne yhdessä rakenteeseen upotetut ledikiskot, Ikonen kertoo.

Toisinaan tuli tilanteita, että asiakas ilmoitti suoraan, ettei jokin suunniteltu ratkaisuehdotus kelpaa hänelle.

– Sitten meidän piti vaan keksiä uusi tapa toteutukselle. Esimerkiksi lasiin piti asentaa katkaisijoita. Me ideoimme siihen langattomat painikkeet, sillä lasiin ei voi vetää johtoa. Toteutimme monia asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä erikoisratkaisuja.

 

M.A.D.in tiloihin asennettiin laadullisesti erittäin korkeatasoinen sähkölaitteisto.

–  Kaikki on laitteistovalinnat ovat lähteneet asiakkaan tarpeista ja niihin vastaamisesta, Jukka Ikonen perustelee.

Severi Virolainen on tyytyväinen yhteistyön toimivuuteen sekä työn jälkeen.

– Kommunikaatio Napocomin kanssa toimi hyvin. Siksi Jukka remontoi myös oman työhuoneeni myöhemmin, asiakas kertoo.

Virolainen on tyytyväinen myös siihen, että sähköt sai vedettyä juuri sillä tavalla kun hän halusi.

– Edellistä remonttia tehdessä ensimmäinen sähkömies lateli ihan idioottimaisia ideoita. Kun seuraava sähkömies saapui paikalle, sähköt olikin mahdollista tehdä toiveideni mukaan.

Virolainen on tyytyväinen tiloihin.

– Vielä ei ole harmittanut mikään. Kun asiakkaat spontaanisti kehuvat tiloja tietämättä taustoja, tulee tosi hyvä mieli.

Katso yritys
napocom logo

Napocom Oy on toiminut vuodesta 2002. Strategiamme on tehdä haastavia töitä korkeatasoisissa kohteissa pienellä joukolla. Olemme pieni ja tehokas. Kouluttautumisella ja alan kehitystä seuraamalla pysymme huippuosaajina. Pyrimme etsimään itsellemme parhaat yhteistyökumppanit toimittajista, rakennusliikkeistä ja alihankkijoista. Asiakas on meille kuningas jota ohjaamme viisaisiin ratkaisuihin. Sen takia olemme tilaajalle paras valinta.

Napocom Oy Kuuluu Korkeimpaan AAA-luottoluokkaan!
Napocom Oy
Keuksuontie 14 F
04220 Sipoo

0400 477 190
myynti@napocom.fi

Ota yhteyttä

    Nimi (täytä)

    Sähköposti (täytä)

    Viesti

    Back To Top