skip to Main Content
0400 477190 myynti@napocom.fi

Työmme puhuu puolestamme

Pyrimme aina kuuntelemaan mitä asiakas haluaa ja selvitämme mitä asiakas tarvitsee.
Asiakaan saama hyöty on se että pystymme kustannustehokkaasti toteutamaan työt ja myös ottamaan huomioon
laitteiston sekä kiinteistön elinkaaren.

MAD-–-Micro-Aided-Design,-Severi-Virolainen

M.A.D – Micro Aided Design

MAD on helsinkiläinen arkkitehtiohjelmistoja välittävä yritys, joka kouluttaa ja kehittää koko toimialaa. Mad:n hulppeat toimistotilat Helsingin Annankadulla toteutettiin vanhaan suurlähetystötilaan, josta purettiin kaikki sähkölaitteet ja suunniteltiin ja toteutettiin täysin uusi KNX-taloautomaatiolla varustettu laitteisto. Kohteen teki vaativaksi muun muassa suuret kiinteät ja liikuteltavat lasiseinät, joiden takia valaistuksen ohjaukset toteutettiin suurelta osin langattomasti. Kohteeseen asennettiin myös korkeatasoinen turvajärjestelmä, jonka alihankinnasta vastasi 4Safe Oy.
Lue lisää
Maku-Brewing

Maku-Brewing – olutpanimo

Olemme toimittaneet tuusulalaiseen olutpanimoon sähkölaitteiston, joka palvelee panimolaitteistoa. Teimme alun perin sähkösuunnittelun ja -urakoinnin kiinteistöön, jonka Maku Brewing valtasi myöhemmin kokonaan. Uutta laitteistoa oli helppo rakentaa alkuperäiselle pohjalle, jossa oli huomioitu toiminnan mahdollinen laajentuminen tulevaisuudessa. Olemme tehneet tarpeen mukaan keskuslisäykset ja ohjausjärjestelmät. Nyt olut virtaa janoisiin suihin.
Lue lisää
Mari-Saarenpään-Villa-Jokivarsi

Villa Jokivarsi – Bed & Breakfast

Mari Saarenpää toteutti unelmansa ja rakennutti Vantaalle Jokivarteen kodin, jonka yhteydessä toimii majoitusta tarjoava Villa Jokivarsi. Teimme Marille sähkösuunnitelman, jonka pohjalta toteutimme koko sähkölaitteiston urakkana. Laitteisto toteutettiin asiakasta kuunnellen. Suunnittelussa keskityttiin erityisesti turvallisuuteen ja käytettävyyteen majoitustoimintaa ajatellen. Kohteesta löytyy muun muassa suppea kulunvalvonta- ja turvajärjestelmä.
Lue lisää

Palvelemme kaikissa sähköistyksen tarpeissa!

Back To Top