skip to Main Content
0400 477190 myynti@napocom.fi

Napocom Oy lyhyesti

Napocom Oy on perustettu vuonna 2002. Perustaja Jukka Ikonen on pitkän linjan sähköalan ammattilainen.

Olemme ihmisiä, jotka kantavat vastuun työstään ja
antavat asiakkaalle parasta osaamistaan.

Toteutamme sähköalan töitä Keravan ja Helsingin välillä sekä ympäristön kaupungeissa.
Konttorimme ja varasto sijaitsee Keravan Jäspilässä.
Osaamme laajasti. Jos yrityksesi tarvitsee toimittajan joka pystyy palvelemaan kattavasti sähköalan töissä, me olemme firma sinua varten.

Jukka-Ikonen Napocom

Jukka Ikonen

Toimitusjohtaja
Jukka Ikonen, ”Eteenpäin, tehdystä oppien.” Sen lisäksi, että Napocomin perustaja Jukka Ikonen on sähköalan rautainen ammattilainen, hän on luova ja syvälle mietteisiinsä uppoutuva taiteilijasielu. Jukka kanavoikin luovuuttaan musiikkiin, joka on hänen rakkain harrastuksensa. Jukan luova puoli näkyy myös hänen tavassaan suunnitella sähköratkaisuja. Hän kykenee ajatteluun laatikon ulkopuolella, joka auttaa häntä luomaan kokonaisvaltaisia, asiakkaan pitkäaikaisen ja kokonaisvaltaisen hyödyn näkökulmasta tehtyjä ratkaisuja. Napocomilla Jukka tekee myyntiä, sähkösuunnittelua, tarjouslaskentaa, tarviketilauksia ja työmaiden ohjausta. Palkitsevinta Jukan mielestä hänen työssään on huomata, että heidän mahtava, yhteen hiileen puhaltava työporukka on jälleen kerran onnistunut auttamaan asiakasta luomalla hänelle hyötyä tuottavan sähkölaitteiston. Innostuva Jukka rakastaa, kun hän saa ratkoa asiakkaan ongelmia. Vapaa-aikanaan hän hioo hänen jo lähes täydellisyyttä hipovaa kitaran näppäilytekniikkaa vieläkin täydellisemmäksi. Tai kalastaa. Myös talvella.

Arto Salonpää

Sähköasentaja
Arto Salonpää, ”Tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat.” Rauhallisen ja pitkäjänteisen Arton tavallinen työpäivä pitää sisällään monipuolisia sähkötöitä. Artossa on eräs yllättävä piirre, joka ei näy ulospäin. Se ilmenee, kun näet hänet työnsä parissa, eli esimerkiksi sähköasennustehtävissä: Sitkeys. Tämä mies ei helpolla anna periksi. Oli kyseessä yksityisen perheen koti tai suuren yrityksen teollisuusrakennus, asiakkaan tyytyväisyys on Artolle kaikki kaikessa. Kun asiakas lausuu kiitoksensa, silloin hän tietää onnistuneensa työssään. Vapaa-ajalla voit löytää Arton mökiltä, mieluusti ystävien kanssa. Kesäaikaan kädessä on todennäköisesti vapa tai virveli. Talviaikaan mies kiitää moottorikelkkansa selässä. Pyöräily lukeutuu myös Arton lempiharrastuksiin. Pyörän selässä vaihtuvat maisemat ja tuoksuva luonto saavat arjen kiireet unohtumaan. Vihaiseksi tätä miestä on vaikeaa saada, mutta olemalla epäoikeudenmukainen on hyvä mahdollisuus. Tulevaisuudelta Arto toivoo hyvää terveyttä ja ihmissuhteita. Tämän miehen käsiin voit luottaa sähkötyösi sataprosenttisesti. Hän ei luovuta, ennen kun olet tyytyväinen.
Napocom-työntekijä_2

Jarkko Ikonen

Sähköasentaja
Näihin kohteisiin olemme toteuttaneet sähköistyksen ratkaisuja

Kaikessa sähköistykseen liittyvissä asioissa

Back To Top