Skip to content

Napocom Oy lyhyesti

Napocom Oy on perustettu vuonna 2002. Perustaja Jukka Ikonen on pitkän linjan sähköalan ammattilainen.

Olemme ihmisiä, jotka kantavat vastuun työstään ja
antavat asiakkaalle parasta osaamistaan.

Toteutamme sähköalan töitä Keravan ja Helsingin välillä sekä ympäristön kaupungeissa.
Konttorimme ja varasto sijaitsee Sipoon Keuksuontiellä.
Mikäli yritykselläsi on tarvetta monipuolisille sähköalan palveluille, olemme oikea valinta erilaisiin sähköistykseen liittyvissä ongelmissa. Vaikka Napocomin omistajilla on yhteinen sukunimi, he eivät kuitenkaan ole keskenään sukua, vaan hyviä soittokavereita. Tässä alla esittely kavereista:

Jukka-Ikonen Napocom

Jukka Ikonen

Toimitusjohtaja
Jukka Ikonen, ”Eteenpäin, tehdystä oppien.” Sen lisäksi, että Napocomin perustaja Jukka Ikonen on sähköalan rautainen ammattilainen, hän on luova ja syvälle mietteisiinsä uppoutuva taiteilijasielu. Jukka kanavoikin luovuuttaan musiikkiin, joka on hänen rakkain harrastuksensa. Jukan luova puoli näkyy myös hänen tavassaan suunnitella sähköratkaisuja. Hän kykenee ajatteluun laatikon ulkopuolella, joka auttaa häntä luomaan kokonaisvaltaisia, asiakkaan pitkäaikaisen ja kokonaisvaltaisen hyödyn näkökulmasta tehtyjä ratkaisuja. Napocomilla Jukka tekee myyntiä, sähkösuunnittelua, tarjouslaskentaa, tarviketilauksia ja työmaiden ohjausta.
Lue lisää
Napocom-työntekijä_2

Jarkko Ikonen

Työnjohtaja
Jarkko Ikonen, toiminnan mies on Napocomin huippuosaaja. Jarkko on erikoistunut KNX-laitteistojen ohjelmointiin, sähköautojen latausjärjestelmiin ja teollisuuden sähköasennuksiin. Jarkko tykkää enemmän tehdä, kuin puhua. Hän jättää höpöttämisen mieluummin Jukalle. Jarkko pyrkii joka tilanteessa kaivamaan järkevän ratkaisun hankalaankin haasteeseen ja hänen mottonsa on: ”Jos tehdään, tehdään oikein.” Siitä huolimatta Jarkkokin on taiteilija ja muusikko. Hän toimii rumpalina erilaisissa kokoonpanoissa. Hänen mielestään musiikissa saa olla motosta huolimatta virheitä ja säröjä. Jarkko ei ole aina ollut sähköasentaja.
Lue lisää
Napocom Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan!
Napocom Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan!
Näihin kohteisiin olemme toteuttaneet sähköistyksen ratkaisuja

Kaikessa sähköistykseen liittyvissä asioissa

napocom logo

Napocom Oy on toiminut vuodesta 2002. Strategiamme on tehdä haastavia töitä korkeatasoisissa kohteissa pienellä joukolla. Olemme pieni ja tehokas. Kouluttautumisella ja alan kehitystä seuraamalla pysymme huippuosaajina. Pyrimme etsimään itsellemme parhaat yhteistyökumppanit toimittajista, rakennusliikkeistä ja alihankkijoista. Asiakas on meille kuningas jota ohjaamme viisaisiin ratkaisuihin. Sen takia olemme tilaajalle paras valinta.

Napocom Oy Kuuluu Korkeimpaan AAA-luottoluokkaan!
Napocom Oy
Keuksuontie 14 F
04220 Sipoo

0400 477 190
myynti@napocom.fi

Ota yhteyttä

    Nimi (täytä)

    Sähköposti (täytä)

    Viesti

    Back To Top