Skip to content

MAD-–-Micro-Aided-Design,-Severi-Virolainen

Jarkko Ikonen, Työnjohtaja

Jarkko Ikonen, toiminnan mies on Napocomin huippuosaaja. Jarkko on erikoistunut KNX-laitteistojen ohjelmointiin, sähköautojen latausjärjestelmiin ja teollisuuden sähköasennuksiin. Jarkko tykkää enemmän tehdä, kuin puhua. Hän jättää höpöttämisen mieluummin Jukalle. Jarkko pyrkii joka tilanteessa kaivamaan järkevän ratkaisun hankalaankin haasteeseen ja hänen mottonsa on: ”Jos tehdään, tehdään oikein.” Siitä huolimatta Jarkkokin on taiteilija ja muusikko. Hän toimii rumpalina erilaisissa kokoonpanoissa. Hänen mielestään musiikissa saa olla motosta huolimatta virheitä ja säröjä. Jarkko ei ole aina ollut sähköasentaja. Hänellä on pitkä työura monenlaisissa tehtävissä mm. bussikuskina. Aikuisella iällään hän hakeutui koulutukseen ja kysyi muusikkokaveriltaan Jukalta, että olisiko hommia. Siitä se sitten lähti.
 Jarkko suorittaa parhaillaan insinööriopintoja ja haluaa sitä kautta kehittyä urallaan.
 Jarkko tykkää touhuta kaivinkoneensa ja kaikenlaisten vehkeiden kanssa kotipihallaan Nummisissa. Jarkon haaveena on rakentaa pihalleen talo, jossa on oma huone rakkaille rumpuseteille.

napocom logo

Napocom Oy on toiminut vuodesta 2002. Strategiamme on tehdä haastavia töitä korkeatasoisissa kohteissa pienellä joukolla. Olemme pieni ja tehokas. Kouluttautumisella ja alan kehitystä seuraamalla pysymme huippuosaajina. Pyrimme etsimään itsellemme parhaat yhteistyökumppanit toimittajista, rakennusliikkeistä ja alihankkijoista. Asiakas on meille kuningas jota ohjaamme viisaisiin ratkaisuihin. Sen takia olemme tilaajalle paras valinta.

Napocom Oy Kuuluu Korkeimpaan AAA-luottoluokkaan!
Napocom Oy
Keuksuontie 14 F
04220 Sipoo

0400 477 190
myynti@napocom.fi

Ota yhteyttä

    Nimi (täytä)

    Sähköposti (täytä)

    Viesti

    Back To Top